| FR NL | Contact | O2 BIKERS #201
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
De winnaars van het weekend 23/03/2015
Naast de Wallonia Cup voorbije zondag in Thieusies was het in het algemeen een druk crosscountry competitie weekend. We belichten even wat er zich afspeelde in de wedstrijden in Spanje, Turkije en Zuid Afrika.
De winnaars van het weekend<FULLWIDTH>
[+]
Thieusies: Overwinning van Nick De Vries 22/03/2015 Sport
Na Frans Claes in Ottignies en Sébastian Carabin in Dinant was het dit weekend in Thieusies de beurt aan Nick De Vries om de 3de manche van de G-Skin Wallonia Cup te winnen. Bij de Beloften sleepte Pieter Geluykens een tweede overwinning in de wacht over twee wedstrijden terwijl Inne Bertels zich de beste toonde bij de dames.
[+]
SRAM EN ROCKSHOX WILLEN VERBREDEN 18/03/2015
De aankondiging van de nieuwigheden van Sram en Rockshox over de verbreding van de assen van de voor- en achternaven bevestigd de reeds aangekondigde nieuwe trend. De verbreding van de achternaaf beantwoord aan de Boost 148 standaard die vorig jaar in samenwerking met Trek geïntroduceerd werd, terwijl de verbreding van de as van de voornaaf gelijk is aan wat Fox zopas heeft voorgesteld voor de 27,5+ wielen.
SRAM EN ROCKSHOX WILLEN VERBREDEN
[+]
Een nieuwe productlijn bij Lezyne 18/03/2015
Lezyne kondigde eerder deze maand aan klaar te zijn met een nieuwe productlijn. Het geheim is onthuld en het betreft een gamma dat men de naam GPS heeft gegeven. De familie van tellers kunnen worden verbonden met smartphones of andere trainingshulpmiddelen.
Een nieuwe productlijn bij Lezyne
[+]
Enduro: zege voor Johnny Magis in Esneux
 16/03/2015
De eerste manche van de Enduro Easyphone Cup 2015 werd zondag in Esneux door Johnny Magis (Yeti Belgium) gewonnen. De Luikenaaer won alle speciales en eindigde de dag met 34 seconden voorsprong op Olivier Bruwiere (Narviflex-Nomadesk) en 39 seconden op zijn ploegmaat Tom Maes. Bij de Dames, was Alexandra Marchal (Fietsshop Uitgeest) 37 sneller dan Kristien Nelen.
Enduro: zege voor Johnny Magis in Esneux
[+]
Absa Cape Epic: daar knalt het startsein!
 15/03/2015
De 1200 deelnemers aan de Absa Cape Epic, de grootste MTB etappewedstrijd van de wereld, zijn zondag van start gegaan bij de Universiteit van Cape Town waar zowel de start als de aankomst van de proloog van deze 12de editie werd gehouden. Het team Novus OMX Pro bestaande uit de Zwitsers Fabian Giger en Martin Gujan bleek het snelste en trok meteen de eerste leaderstrui van de Zuid-Afrikaanse wedstrijd aan.
Absa Cape Epic: daar knalt het startsein!<FULLWIDTH>
[+]
Wallonia Cup in Dinant: Carabin en PFP de sterksten!
 15/03/2015
Voorbije zondag vond in Dinant de tweede manche plaats van de G-Skin Wallonia Cup. Zoals vorig jaar waren het Sébastien Carabin en Pauline Ferrand-Prevot die overheersten bij de Elites, terwijl Pieter Geluykens de overwinning binnenhaalde bij de Beloften.
Wallonia Cup in Dinant: Carabin en PFP de sterksten!<FULLWIDTH>
[+]
Pearl Izumi sponsor van de Benelux Cup 13/03/2015
Het kledingmerk Pearl Izumi waarvan de distributeur niemand minder is dan Shimano, zal de hoofd sponsor zijn van de Benelux Cup 2015. De serie bevat 8 wedstrijden, waarvan 3 in Nederland, 3 in België en 2 in het Groot Hertogdom Luxemburg. De kick-off vindt plaats te Nieuwkuijk in Nederland, op 5 en 6 April.
Pearl Izumi sponsor van de Benelux Cup
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2015
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys