| FR NL | Contact | O2 BIKERS #199
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
KOOL STOP KOELT DE SCHIJVEN 4/11/2014

Schijfremmen die oververhitten zijn een kopzorg voor fabrikanten van remmen. Shimano kwam als eerste met een oplossing door de houders van de rempadjes te voorzien van koelvinnetjes die de warmte afvoeren en er zo voor zorgen dat de zuigers niet warm worden die op hun beurt de temperatuur van de olie kunnen doen stijgen. De Nederlandse fabrikant Kool Stop biedt voortaan gelijkaardige remblokjes aan voor verschillende merken van remmen.
KOOL STOP KOELT DE SCHIJVEN
[+]
PUMP BATTLE SERIES – CLUB EDITION 4/11/2014
Zaterdagavond 22 november 2014 is het weer zover. Dan strijden bikers, op de dansvloer van discotheek de Radstake in Heelweg, om de titel Pump Battle King.
PUMP BATTLE SERIES – CLUB EDITION
[+]
Wereldbeker 2014: Méribel, Nove Mesto en Antwerpen genomineerd 3/11/2014
Méribel, Nove Mesto en Antwerpen werden verkozen tot beste events van het WK 2014. Méribel won de prijs voor de Downhill, Nove Mesto werd uitgeroepen tot beste XCO en XCE event. Antwerpen ontving de trofee voor de Trail.
Wereldbeker 2014: Méribel, Nove Mesto en Antwerpen genomineerd
[+]
BUSINESS2SPORT LANCEERT WEBSITE MET GRANVILLE FACTORY TEAM 20/10/2014
Vandaag lanceerde Business2sport een nieuwe website met een uniek concept dat bruggen wil bouwen tussen bedrijven en topsporters uit verschillende Olympische sportdisciplines. Na een selectieprocedure werd voor de mountainbikediscipline gekozen voor het Granville Factory Team.
BUSINESS2SPORT LANCEERT WEBSITE MET GRANVILLE FACTORY TEAM
[+]
Het nieuwe Bikegear.cc platform is nu online
 16/10/2014
Na meer dan vijftien uitgaven is de dikke Bikegear catalogus van Shimano Benelux voortaan online te raadplegen. Vanaf oktober 2014 vind je de beste producten van de beste merken op www.bikegear.cc. En niet alleen de producten, ook gebruikersinformatie en verkoopadressen zijn snel te raadplegen.
Het nieuwe Bikegear.cc platform is nu online
[+]
EWS Finale: Barel en Chausson vooraan, Graves en Moseley gekroond! 5/10/2014
De laatste manche van de Enduro World Series 2014 heeft plaatsgehad. Zoals verwacht waren het Jared Graves en Tracy Moseley die de titel van Enduro Wereldkampioen binnenhaalden over het hele seizoen, maar Fabien Barel en Anne-Caroline Chausson waren het voorbije weekend de helden in Finale Ligure.
EWS Finale: Barel en Chausson vooraan, Graves en Moseley gekroond!
[+]
EUROBIKE: EEN NIEUWE STANDAARD VOOR STUREN EN STUURPENNEN 24/09/2014
De diameter van MTB sturen op de plaats waar ze in de stuurpen worden vastgezet bedraagt momenteel 31,8mm. Deze diameter, Oversized genaamd, is de opvolger van de 25,4mm diameter die lange tijd de standaard was. Sinds enkele jaren wordt er gesproken van een diameter van 35mm. Op Eurobike zagen we bij verschillende merken deze diameter verschijnen.
EUROBIKE: EEN NIEUWE STANDAARD VOOR STUREN EN STUURPENNEN
[+]
GT: NIEUWIGHEDEN EN FRAMES MET LEVENSLANGE GARANTIE 23/09/2014
GT stelde bij het begin van de zomer reeds haar nieuwe volledig geveerde XC fiets, de Helion, voor die is uitgerust met 27,5” wielen. Tijdens het DH competitie seizoen zagen we Gee Atherton aan het stuur van een Fury met 27,5” wielen en Martin Maes met een nieuw enduro model, de Sanction Pro, maar dat was nog niet alles. Er is ook nog de Zaskar in 27,5” en de levenslange garantie.
GT: NIEUWIGHEDEN EN FRAMES MET LEVENSLANGE GARANTIE
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys