| FR NL | Contact | O2 BIKERS #198
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
Snow Epic: Cape Epic on Ice 22/09/2014
Snow Epic: Cape Epic on Ice
[+]
MUD CHICK een nieuwe Belgische merk 22/09/2014
MUD CHICK is een nieuwe lijn fietskleding voor dames. Deze fietskleding, designed in Antwerpen, modestad bij uitstek, wordt met zorg ontworpen en met oog voor elk detail. Alle stoffen komen uit Italië en de productie gebeurt in Europa.
MUD CHICK een nieuwe Belgische merk
[+]
Eurobike: Northwave 19/09/2014
Northwave heeft een schoen voorgesteld waarvan de zool is ontwikkeld in samenwerking met Michelin. Michelin heeft namelijk een joint venture met een Chinees bedrijf opgezet om haar technologieën verder te ontwikkelen en toe te passen in andere domeinen dan banden.
Eurobike: Northwave
[+]
Eurobike: Lapierre 19/09/2014
Lapierre dat reeds bij het begin van de zomer de Ei:shok Auto en de nieuwe X-Control aankondigde, had nog enkele nieuwigheden in de mouwen zitten voor Eurobike: De nieuwe ProRace en het Ultimate programma.
Eurobike: Lapierre
[+]
EEN FESTIVAL VOOR FATBIKES 18/09/2014
Van 26 tot 28 september zal in Livigno een evenement plaatsvinden voor de liefhebbers van fietsen met extra dikke banden, het Funny Fat Bike Festival. Op het programma staan hoofdzakelijk begeleide toertochten en er bestaat de mogelijkheid fietsen te testen.
EEN FESTIVAL VOOR FATBIKES
[+]
Eurobike: Canyon 12/09/2014
Na de Grand Canyon CF SLX en CF SL breidt Canyon haar carbon 29er hardtail gamma nog verder uit met de Grand Canyon CF. Deze is met 100g meer op de weegschaal een beetje zwaarder en heeft aluminium drop outs achteraan die met carbon bedekt zijn. Canyon zal slechts één montage aanbieden die minder dan 1500€ zou gaan kosten.
Eurobike: Canyon
[+]
EUROBIKE: Liv 11/09/2014
Het speciaal door Giant voor dames in het leven geroepen merk Liv werd op Eurobike officieel gelanceerd. Het idee ontstond reeds in 2007 in Azië waar Giant CFO Bonnie Tu een test programma opstelde omdat ze vond dat er in de fietsbranche niet voldoende aandacht besteed werd aan de noden van de vrouw.
EUROBIKE: Liv
[+]
WORLDS: XCO Elite: Absalon en Pendrel aan de top! 6/09/2014
Julien Absalon is de nummer 1 van het seizoen 2014. Door het winnen van de wereldtitel (zijn vijfde!) voor Nino Schurter en Marco-Aurelio Fontana heeft de Fransman het seizoen, waarin hij alle trofeeën won, in schoonheid afgesloten. Bij de dames had Gunn-Rita Dahle geen goede dag wat in het voordeel speelde van de Canadese Catharina Pendrel die voor een tweede keer wereldkampioene werd voor Irina Kalentieva en Lea Davison.
WORLDS: XCO Elite: Absalon en Pendrel aan de top!
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys