| FR NL | Contact | O2 BIKERS #197
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
WannaBike Curacao for sale! 28/07/2014
Heb je zin om op Curacao te wonen en werken en ben je een avontuurlijk ingestelde mountainbiker met ondernemersbloed?
Grijp dan nu je kans...
WannaBike Curacao for sale!
[+]
Kona 2015 22/07/2014
Kona heeft zopas op haar site het gamma voor 2015 bekendgemaakt. Er zijn geen grote veranderingen ten opzichte van de modellen van dit jaar, wel blijft er slechts een enkele hardtail met 26” wielen in de catalogus.
Kona 2015
[+]
NORTHWAVE EN MICHELIN WERKEN SAMEN 22/07/2014
Northwave en Michelin kondigen een samenwerking aan die onthuld zal worden op Eurobike. Er is een sterk vermoeden dat Northwave schoenen zal gaan aanbieden voorzien van een zool met noppen ontwikkeld door de befaamde bandenfabrikant.
NORTHWAVE EN MICHELIN WERKEN SAMEN
[+]
HAIBIKE + YAMAHA = SDURO 21/07/2014
Haibike, pionier van de MTB met elektrische bijstand beschikt over de grootste collectie E-MTBikes met maar liefst 18 modellen, de Xduro’s, allen uitgerust met Bosch motor. Voor volgend jaar kondigt Haibike het gamma Sduro aan, die zullen worden voorzien van een Yamaha motor.
HAIBIKE + YAMAHA = SDURO
[+]
BK: Sven Nys verlengd zijn titel 20/07/2014
Sven Nys heeft zijn 4de nationale titel XCO binnengehaald op het bijzonder zware circuit van Bois des Rêves in Ottignies. Kevin van Hoovels en Robby De Bock vervolledigden het podium. Bij de dames volgde Githa Michiels zichzelf op door opnieuw de titel te veroveren voor Alice Pirard en Petra Mermans. Bart de Vocht en Wout Alleman overwonnen respectievelijk bij de beloften en de Juniors.
BK: Sven Nys verlengd zijn titel
[+]
Belgisch Kampioenschap XCO: verslag van dag 1. 19/07/2014
De eerste dag van de Belgische kampioenschappen XCO die zich afspeelde in het domein van Bois des Rêves en die voorbehouden was aan de Masters, Fun klasse en beginnelingen speelde zich af in zeer warme, maar gelukkig droge omstandigheden. Er waren geen grote verassingen en de favorieten hebben de hoop die in hen gesteld was bevestigd.
Belgisch Kampioenschap XCO: verslag van dag 1.
[+]
BIMP’AIR OPLAADBAAR LUCHT RESERVOIR 18/07/2014
Als u er niet van houdt om 200 maal te pompen om een band op druk te brengen en geen CO2 cartouches wil gebruiken omwille van het anti ecologische aspect, kan Bimp’Air een oplossing voor u zijn.
BIMP’AIR OPLAADBAAR LUCHT RESERVOIR
[+]
WIN JE DEELNAME AAN HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP CROSS-TRIATLON! 18/07/2014
Op zaterdag 9 augustus heeft het Belgisch kampioenschap cross-triatlon plaats rond het meer van Gileppe.O2 Bikers mag twee sportievelingen gelukkig maken met een gratis deelname. Waag je kans!
WIN JE DEELNAME AAN HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP CROSS-TRIATLON!
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys