| FR NL | Contact | O2 BIKERS #202
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
Scott : 4 MTB's met 27,5+ wielen
 18/06/2015
Zoals we konden verwachten zijn de nieuwigheden van Scott gebaseerd op de 27,5+ lijn met 4 modellen op basis van bestaande fietsen die het bestaande Scott gamma, waaraan niet wordt geraakt, zullen vervoegen.De betreffende modellen zijn de Scale Plus, de Genius Plus, de Genius LT Plus en de E-Genius Plus.Scott : 4 MTB's met 27,5+ wielen<FULLWIDTH><BR>
[+]
Alpentour Trophy: eindoverwinning van Tony Longo 15/06/2015
De Italiaan Tony Longo (Bianchi) heeft zondag in Schladming het eindklassement van de 17de editie van de Alpentour Trophy gewonnen. Na 4 dagen wedstrijd ging Longo de Oostenrijker Alban Lakata vooraf met een luttele seconde. Roel Paulissen klasseerde zich als 3de op 1:36 van de winnaar. Bij de dames was de overwinning voor de 3de keer voor de Britse Sally Bigham.
Alpentour Trophy: eindoverwinning van Tony Longo<FULLWIDTH>
[+]
WC DHI: Topprestatie van Aaron Gwin 14/06/2015
Ongelooflijk! De topprestatie die zondag door de Amerikaan Aaron Gwin (Specialised) is neergezet is eenvoudigweg ongelooflijk. Niettegenstaande hij het begin zijn ketting brak realiseerde Gwin een perfecte run en plaatste zich zo voor de Australiër Connor Fearon en de Fransman Rémi Thirion. Bij de dames was het opnieuw Rachel Atherton (GT Factory Racing) die overwon voor Tahnee Seagrave en Emmeline Ragot.
WC DHI: Topprestatie van Aaron Gwin
[+]
BMC: DE SPEEDFOX TRAILCREW IN 650B / 27,5
 4/06/2015
BMC kondigt haar eerste 27,5” model aan, de Speedfox Trailcrew. BMC legde de focus de laatste jaren vooral op de 29”, maar het merk geeft toe dat ze de vraag naar dit formaat niet mogen negeren.


BMC: DE SPEEDFOX TRAILCREW IN 650B / 27,5<FULLWIDTH><BR>
[+]
WC Albstadt: De dertigste van Absalon! 1/06/2015
Na afloop van het duel der titanen tussen Nino Schurter en Julien Absalon was het Absalon die zondag in Albstadt voor de 30ste keer in zijn carrière een wereldbeker wedstrijd won. Bij de Belgen eindigden Bart De Vocht en Kevin Van Hoovels beiden in de top 30.
WC Albstadt: De dertigste van Absalon!<FULLWIDTH>
[+]
WC Albstadt: Jolanda Neff ongenaakbaar!
 1/06/2015
Na een week geleden de leiding van de Wereldbeker in handen te hebben genomen in Tsjechië heeft Jolanda Neff zich het voorbije weekend opnieuw bewezen ten nadelen van Gunn-Rita Dahle en Catharine Pendrel. Githa Michiels eindigde voor het eerst in de top 15!
WC Albstadt: Jolanda Neff ongenaakbaar!<FULLWIDTH>
[+]
WC Albstadt: Rodriguez toont zijn kunnen bij de Beloften 1/06/2015
Na een week geleden in het wiel van Lars Forster te zijn geëindigd in Nove Mesto, heeft de Spanjaard Pablo Rodriguez zich op het moeilijke circuit van Albstadt geplaatst voor de Fransman Romain Seigle en de Zwitser Lars Forster. In de top 16 ook 3 Belgen!
WC Albstadt: Rodriguez toont zijn kunnen bij de Beloften<FULLWIDTH>
[+]
Enduro World Series: Een Ier heer en meester in eigen land. 24/05/2015 Sport
De tweede manche van de Enduro World Series die zondag doorging in County Wicklow in Ierland was een succes voor man van eigen bodem: Greg Callaghan. De Cube piloot plaatste zich voor Justin Leov en Richie Rude. Martin Maes eindigde 4de. Bij de dames was Tracy Mooseley de sterkste voor Anne-Caroline Chausson en Cécile Ravanel.
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2015
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys