| FR NL | Contact | O2 BIKERS #197
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
Ruben Ruzafa Wereldkampioen Cross-triatlon
 17/08/2014
De Spanjaard Ruben Ruzafa heeft het voorbije weekend de ITU wereldtitel Cross-triatlon binnengehaald in Zittau (Duitsland). Reeds ongenaakbaar de voorbije weken in de Xterra, plaatste Ruzafa zich met 55 seconden voorsprong op de Amerikaan Josiah Middaugh en 2:37 op de Nieuw Zeelander Braden Currie. Bij de dames ging de ITU wereldtitel naar de Duitse Katrin Müller.
Ruben Ruzafa Wereldkampioen Cross-triatlon
[+]
Red Bull Joyride: Brandon Semenuk uiteraard!
 17/08/2014
De Canadese slopestylers domineerden veruit de Red Bull Joyride, die in Whistler werd uitgevochten in het kader van de Crankworx, door met zijn drieën de plaatsen op het podium te bezetten. De overwinning ging, net zoals vorig jaar, naar Brandon Semenuk. De Trek rijder plaatste zich voor Brett Rheeder en Anthony Messere. Thomas Genon, die tweemaal ten val kwam, zonder al te veel erg, kon niet vermijden 18de en laatste te eindigen in de finale.
Red Bull Joyride: Brandon Semenuk uiteraard!
[+]
BK Marathon: Carabin en Pirard winnen!
 15/08/2014
Sébastien Carabin (Merida-Wallonie) heeft vrijdag in Achouffe (Houffalize) het BK marathon op zijn naam geschreven. Na de 90km van het Chouffe Marathon, was de biker van de Merida-Wallonie team 3:14 sneller dan Joris Massaer en Frans Claes. Bij de Dames, verlengde Alice Pirard (Merida-Wallonie) haar titel voor Petra Mermans en Kim Saenen.
BK Marathon: Carabin en Pirard winnen!
[+]
Enduro World Series: Whistler 11/08/2014
Jared Graves, die reeds won in Whistler in 2013, heeft deze prestatie dit jaar overgedaan tijdens een dag die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Bij de dames behaalde Cécile Ravanel haar eerste zegen van het seizoen.
Enduro World Series: Whistler
[+]
World Cup XCO: Schurter voor Absalon
 10/08/2014
De wedstrijden van de Wereldbeker crosscountry volgen elkaar snel op. Na een succesvolle manche te Mont-Ste-Anne, waar hij Julien Absalon voorafging, heeft Nino Shurter voorbije zondag hetzelfde gedaan in Windham (USA). De vijf eersten zijn trouwens dezelfde als in Canada! Lukas Flückiger nam deze keer beslag op de derde plaats voor Daniel McConnel en Mathias Flückiger.
World Cup XCO: Schurter voor Absalon
[+]
Einde Italiaans avontuur voor Frans Claes
 10/08/2014
Na iets meer dan 6 maanden is er een vervroegd einde gekomen aan het Italiaans avontuur waar mountainbiker Frans Claes zich begin dit jaar aan waagde. Frans was sinds begin 2014 actief bij het Italiaanse MTB team Polimedical-Calvinetwork waar hij een contract voor 1 jaar ondertekend had. Maar na maanden waarin Frans veel te maken had met pech en andere tegenslagen werd de overeenkomst tussen het team en Frans vervroegd stopgezet.
Einde Italiaans avontuur voor Frans Claes
[+]
Trek World Benelux 10/08/2014
Sinds enkele jaren is Trek niet meer aanwezig op Eurobike. In de plaats daarvan organiseert elke invoerder een groot nationaal salon voor de Trek World handelaars. Dit jaar opent Trek World Benelux haar deuren voor consumenten op zaterdag 30 augustus.
Trek World Benelux
[+]
CANYON: NOG DRIE NIEUWIGHEDEN 4/08/2014
Na de introductie van de Strive CF, waarvan de geometrie al rijdend kan worden aangepast, heeft Canyon nog drie nieuwigheden voor ons klaar in het MTB segment: een Strive AL, een Spectral CF en de Dude CF.
CANYON: NOG DRIE NIEUWIGHEDEN
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys