| FR NL | Contact | O2 BIKERS #197
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
Swiss Epic: Mooi volk aan de start!
 28/08/2014
Weldra gaat de 1ste editie van de Perskindol Swiss Epic van start in Verbier in het Zwitserse kanton Wallis, om na een proloog en 5 etappes het bekende Zermatt aan de voet van de Matterhorn te bereiken. Onder de 300 ingeschreven teams staan heel wat grote kalibers op de lijst uit het internationaal circuit.
Swiss Epic: Mooi volk aan de start!
[+]
WK: de Belgische selectie 25/08/2014 Sport
De sporttechnische commissie van de KBWB bevestigde de door de bondscoaches geselecteerde renners om deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen MTB & Trial, die zullen plaatsvinden van dinsdag 2 tot zondag 7 september in Hafjell/Lillehammer (Noorwegen).
[+]
Wereldbeker XCO: Zwitserse dubbel in Méribel
 24/08/2014
Jolanda Neff (Liv) en Nino Schurter (Scott-Odlo) hebben zondag de beslissende etappe gewonnen van de wereldbeker XCO 2014. Bij de dames, ging Neff Gunn-Rita Dahle en Pauline Ferrand-Prévot vooraf. Schurter van zijn kant deed het beter dan Julien Absalon en Manuel Fumic. In het eindklassement van de serie krijgen Neff en Absalon de kristallen Globe in handen.
Wereldbeker XCO: Zwitserse dubbel in Méribel
[+]
Annefleur Kalvenhaar overleden 23/08/2014
Zaterdag verspreidde er zich verschrikkelijk nieuws in de paddocks van de wereldbeker in Méribel. Annefleur Kalvenhaar, lid van het Focus team, is zaterdag overleden in het ziekenhuis van Grenoble ten gevolge van een kwetsuur die ze vrijdag had opgelopen toen ze ten val kwam in de kwalificaties van de crosscountry eliminator.
Annefleur Kalvenhaar overleden
[+]
DH: Bryceland en Carpenter winnen de wereldbeker 23/08/2014
De Britten Josh Bryceland (SantaCruz Syndicate) en Manon Carpenter (Madison-Saracen) hebben zaterdag in Méribel het eindklassement gewonnen van de wereldbeker downhill 2014. De overwinning van de laatste manche ging naar Sam Hill bij de mannen en Rachel Atherton bij de vrouwen.
DH: Bryceland en Carpenter winnen de wereldbeker
[+]
XCE: Fabrice Mels wint de Wereldbeker! 22/08/2014
De Brabançonne weerklonk tweemaal vrijdag in Méribel tijdens de beslissende manche van de wereldbeker crosscountry eliminator (XCE). Onze landgenoot Fabrice Mels heeft een sterk nummertje opgevoerd door de wedstrijd en het eindklassement te winnen van de wereldbeker 2014.
XCE: Fabrice Mels wint de Wereldbeker!
[+]
ENDURO WORLD SERIES: DE KALENDER VOOR 2015 21/08/2014
De Enduro World Series heeft zopas de data en plaatsen bekendgemaakt voor de kalender van 2015.
Deze telt 8 manches, een meer dus dan dit jaar, en 5 nieuwe locaties. De Series vinden niet meer plaats in Zuid Amerika, maar wel voor de eerste keer in Oceanië, meer bepaald in Nieuw Zeeland.
ENDURO WORLD SERIES: DE KALENDER VOOR 2015
[+]
CANYON: PRIJZEN UPDATE 19/08/2014
Canyon heeft zopas een update gedaan van haar site met nieuwe montages en de Lux CF, Nerve AL, Spectral AL en Torque EX frames. Terzelfdertijd verlaagt Canyon de prijzen van bepaalde 2014 modellen.
CANYON: PRIJZEN UPDATE
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys