| FR NL | Contact | O2 BIKERS #199
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
PETER DENK VERLAAT CYCLING SPORTS GROUP EN GAAT NAAR SPECIALIZED 18/12/2014
Peter Denk en zijn bedrijf Denk Engineering, die gedurende 6 jaar met CSG (Cannondale en GT) hebben samengewerkt, hebben zich nu gebonden aan Specialized. Peter Denk en zijn team waren de laatste jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de fietsen van Cannondale en GT
PETER DENK VERLAAT CYCLING SPORTS GROUP EN GAAT NAAR SPECIALIZED
[+]
Epic Cymru: een nieuwe etappe wedstrijd in Wales. 15/12/2014
Van 15 tot 19 augustus 2015 heeft in Wales de eerste editie plaats van een nieuwe etappe wedstrijd, Epic Gymru genaamd (uitspreken als "Come-ree") In deze wedstrijd zullen de deelnemers de mooiste MTB centra van zuid Wales aandoen.
Epic Cymru: een nieuwe etappe wedstrijd in Wales.
[+]
EEN BEPERKTE SERIE VAN DE EPIC WORLD CUP IN ORANJE 12/12/2014
Specialized commercialiseert op het einde van dit jaar een frame set van haar Epic World cup in het oranje met een RockShox RS-1 Custom vork met “Brain” technologie. Het geheel komt met een set Roval Control SL wielen waarvan het voorwiel uiteraard RS-1 compatibel is.
EEN BEPERKTE SERIE VAN DE EPIC WORLD CUP IN ORANJE
[+]
Fox Factory koopt RaceFace en Easton 8/12/2014
Fox heeft de accessoire merken Race Face en Easton gekocht. Tim Sutton, een oud bekende in de Amerikaanse fietswereld had Race Face overgenomen nadat ze in moeilijkheden waren geraakt.
Fox Factory koopt RaceFace en Easton
[+]
HOPE GAAT VOOR ROOD 4/12/2014
Het Britse merk Hope dat bekend staat voor haar gefreesde remmen, brengt een gelimiteerde, rood geanodiseerde, reeks op de markt van de modellen Tech 3x2, E4 en V4. De remmen kunnen gereserveerd worden tot 31 december bij een Hope verkooppunt en worden vervolgens geleverd in januari 2015.
HOPE GAAT VOOR ROOD
[+]
VERBINDT UW FIETS MET COBI 3/12/2014
Cobi is een Duits project dat zopas op Kickstarter is gelanceerd met als doel 100.000$ te verzamelen om het Smart Biking systeem te lanceren waarmee uw fiets slimmer wordt. Het systeem omvat onder andere verlichting, maar het is vooral de smartphone applicatie met GPS die het interessant maakt.
.
VERBINDT UW FIETS MET COBI
[+]
DE SHIMANO XTR GROEP IN 360° 3/12/2014
In het kader van de promotie van haar nieuwe XTR groep heeft Shimano een video gemaakt waar kan gekozen worden vanuit welke hoek men de onderdelen wil bekijken. Deze interactieve film laat toe een keuze te maken uit de camera op de helm, op de grond, vanuit een helikopter of op de fiets om zo de werking van de onderdelen te zien.
DE SHIMANO XTR GROEP IN 360°
[+]
DE CYCLEPASSION KALENDER 2015 IS ER! 2/12/2014
Het is ondertussen de 10de uitgave van de Cyclepassion kalender uitgegeven door Anke Wilken en de fotograaf Daniel Geiger. Dit jaar vinden we onder de vrouwelijke sterren die hun charmes ontleenden aan de realisatie van deze kalender Manon Carpenter, de wereldkampioene downhill en ook Myriam Nicole, Anneke Beerten en ook nog Tahnee Seagrave.
DE CYCLEPASSION KALENDER  2015 IS ER!
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys