| FR NL | Contact | O2 BIKERS #197
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
BK: Sven Nys verlengd zijn titel 20/07/2014
Sven Nys heeft zijn 4de nationale titel XCO binnengehaald op het bijzonder zware circuit van Bois des Rêves in Ottignies. Kevin van Hoovels en Robby De Bock vervolledigden het podium. Bij de dames volgde Githa Michiels zichzelf op door opnieuw de titel te veroveren voor Alice Pirard en Petra Mermans. Bart de Vocht en Wout Alleman overwonnen respectievelijk bij de beloften en de Juniors.
BK: Sven Nys verlengd zijn titel
[+]
Belgisch Kampioenschap XCO: verslag van dag 1. 19/07/2014
De eerste dag van de Belgische kampioenschappen XCO die zich afspeelde in het domein van Bois des Rêves en die voorbehouden was aan de Masters, Fun klasse en beginnelingen speelde zich af in zeer warme, maar gelukkig droge omstandigheden. Er waren geen grote verassingen en de favorieten hebben de hoop die in hen gesteld was bevestigd.
Belgisch Kampioenschap XCO: verslag van dag 1.
[+]
BIMP’AIR OPLAADBAAR LUCHT RESERVOIR 18/07/2014
Als u er niet van houdt om 200 maal te pompen om een band op druk te brengen en geen CO2 cartouches wil gebruiken omwille van het anti ecologische aspect, kan Bimp’Air een oplossing voor u zijn.
BIMP’AIR OPLAADBAAR LUCHT RESERVOIR
[+]
WIN JE DEELNAME AAN HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP CROSS-TRIATLON! 18/07/2014
Op zaterdag 9 augustus heeft het Belgisch kampioenschap cross-triatlon plaats rond het meer van Gileppe.O2 Bikers mag twee sportievelingen gelukkig maken met een gratis deelname. Waag je kans!
WIN JE DEELNAME AAN HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP CROSS-TRIATLON!
[+]
MAVIC, DE DETAILS VAN DE CROSSMAX SL 18/07/2014
De jongste telg van Mavic, de Crossmax SL, wordt het nieuwe high end model van het merk voor XC dat de Crossmax SLR vervangt. Van deze Crossmax SL zijn er twee elementen die onze aandacht vragen, de nieuwe velg uit aluminium die voortaan wordt gefreesd en de naaf met carbon body.
MAVIC, DE DETAILS VAN DE CROSSMAX SL
[+]
Preview BK XCO in Ottignies 15/07/2014
Aanstaande zaterdag 19 en zondag 20 juli heeft het Belgisch kampioenschap XCO plaats in het Bois des Rêves in ottignies. O2 Bikers ging ter plaatse om het circuit te verkennen en onze bevindingen met u te delen.
Preview BK XCO in Ottignies
[+]
DH: ROBIN VAN GOUBERGEN BELGISCH KAMPIOEN 13/07/2014 Sport
Aan het einde van een door de regen geteisterde finale is het uiteindelijk Robin Van Goubergen die de titel van Belgisch kampioen Downhill heeft binnengehaald op de zeer mooie piste van Vielsalm. Bij de dames, kadetten en masters zijn het respectievelijk Kristien Nelen, Vincent Lazzara en Koen Horemans die overwonnen.
[+]
WIN UW INSCHIJVING VOOR DE SPA CYCLING CHALLENGE 1/07/2014
Op zondag 31 augustus, vindt de Spa Cycling Challenge plaats op het circuit van Spa-Francorchamps. Men kan de uitdaging voor deze 8 uur durende uithoudingswedstijd individueel aangaan of in team van 2 (duo), 4 (quattro) of 8 (otto) op een parcours van 4 a 5 km aan de rand van het F1 circuit.
WIN UW INSCHIJVING VOOR DE SPA CYCLING CHALLENGE
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2014
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys