| FR NL | Contact | O2 BIKERS #202
FOTO VAN DE WEEK
NEWSLETTER

Abonneer je op onze newsletter
FR NL
Verzenden
Enduro World Series: Een Ier heer en meester in eigen land. 24/05/2015 Sport
De tweede manche van de Enduro World Series die zondag doorging in County Wicklow in Ierland was een succes voor man van eigen bodem: Greg Callaghan. De Cube piloot plaatste zich voor Justin Leov en Richie Rude. Martin Maes eindigde 4de. Bij de dames was Tracy Mooseley de sterkste voor Anne-Caroline Chausson en Cécile Ravanel.
[+]
Wereldbeker: Kulhavy en Neff overheersen in Nove Mesto 24/05/2015
De eerste manche van de wereldbeker XCO 2015 vond het voorbije weekend plaats in Nove Mesto Na Morave in Tsjechië. Bij de mannen plaatste Jaroslav Kulhavy (Specialized) zich voor Nino Schurter en Julien Absalon. Bij de dames was Jolanda Neff de beste voor Gunn-Rita Dahle en Pauline Ferrand-Prevot.
Wereldbeker: Kulhavy en Neff overheersen in Nove Mesto
[+]
Wedstrijd: 3 adidas evil eye evo brillen te winnen  20/05/2015
Sinds meerdere jaren worden de adidas evil eye brillen door veel bikers beschouwd als de referentie. Vandaag legt adidas de lat betreffende oogbescherming nog wat hoger met de evil eye evo.
Wedstrijd: 3 adidas evil eye evo brillen te winnen <FULLWIDTH>
[+]
SPECIALIZED: UPDATE VAN DE STUMPJUMPER FSR
 16/05/2015
De naam Stumpjumper is even oud als de merknaam zelf en was vaak het topmodel van het merk. Hij wordt gebruikt voor twee modellen, de Stumpjumper HT (hardtail) en de Stumpjumper FSR (fully). De volledig geveerde versie is gericht op trail gebruik, waarbij de fiets alles moet kunnen, klimmen, dalen en rijden.

SPECIALIZED: UPDATE VAN DE STUMPJUMPER FSR<FULLWIDTH>
[+]
Benelux Cup: 3 op 3 voor Bart De Vocht
 11/05/2015
Het is bewezen, niets kan Bart De Vocht stoppen. Na reeds de twee eerste wedstrijden van de Pearl Izumi Benelux Cup te hebben gewonnen heeft Bart De Vocht zondag ook de derde wedstrijd van de serie in Erezée op zijn naam geschreven. Bij de dames gaf Githa Michiels haar achtervolgsters geen kans.
Benelux Cup: 3 op 3 voor Bart De Vocht<FULLWIDTH>
[+]
BMC : Teamelite 01

 11/05/2015
BMC heeft het hardtail frame van de Teamelite 01 29er grondig vernieuwd. In de zoektocht naar meer comfort hebben de ingenieurs ideeën opgedaan bij de soft tails van de jaren 90. Het principe bestaat eruit een verend onderdeel te gebruiken tussen de staande achter vork en de zadelbuis, gebruik makende van de elasticiteit van het materiaal.
BMC : Teamelite 01<FULLWIDTH><FULLWIDTH>
[+]
Kulhavy Europees marathon kampioen 10/05/2015
De Olympische kampioen Crosscountry en regerend wereldkampioen marathon heeft zondag in Singen (Duitsland) de titel van Europees marathon kampioen op zijn naam geschreven. De Tsjech plaatste zich voor de Duitser Sascha Weber en de Oostenrijker Alban Lakata. Roel Paulissen en Frans Claes eindigden respectievelijk op de 12de en 13de plaats.
Kulhavy Europees marathon kampioen
[+]
BOLD: EEN NIEUW ZWITSERS MTB MERK 8/05/2015
Bold is een nieuw Zwitsers merk dat ons sinds enkele weken “plaagde” met de aankondiging van een vernieuwend frame. Het nieuwtje is nu onthuld en het betreft een demper die geïntegreerd zit in de zadelbuis.
BOLD: EEN NIEUW ZWITSERS MTB MERK
[+]
' | Sitemap | Home | facebook twitter vimeo

Oversize SPRL | redac@bikers.be | TVA BE459.951.927 - RC NI 75.436 | Terms of use | COPYRIGHT 2015
 

Web site created by Media*A & updated by Julien Theys